VAGYONEPITES-KRIPTOPENZEL.EWK.HU

A visszaszámlálás megkezdődött

A világ egy eddig még sohasem látott pénzügyi és gazdasági válság előtt áll. Az oka nem az, mint amit majd a hírekben fogtok hallani, hanem a jelenlegi nagyon rossz bankrendszer általános válsága, és a benne rejlő ellentmondások megnyilvánulása lesz.

Talán emlékeztek arra, hogy 2011-ben az eurónak nem nagy jövőt "jósoltam". Nos, akkor Mario Draghi, az európai központi jegybank elnöke az euró kamatát szinte nullára csökkentette, hogy elkerülje az euró összeomlását (mintha hallotta volna az interjúimat). Anélkül, hogy mélyebb elemzésekbe bocsátkoznék, legyen itt és most elég, hogy bár sikerült megmentenie az eurót, de mindezt a kereskedelmi bankok kárára tette. A bankok pedig mostanáig tartottak ki (NY-Európa). Felélték tartalékaikat, vezetőik zsebre vágták a hatalmas fizetéseiket, osztogattak, fosztogattak akkor is, amikor már nem volt miből.

Eklatáns példája ennek a Deutsche Bank. Hajdani volt munkaadóm a mi közös időnkben (1998-2003) a világ legnagyobb bankja volt. Jelenleg a csőd szélén áll, megmenteni csak állami beavatkozással lehet, vagy már úgysem.

A jelenlegi globális bankrendszer úgy rossz, ahogy van. Nem kell sajnálni, ha végleg kimúlik. Itt az idö, hogy átadja a helyét a valóban demokratikus alapokon szerveződő NEM ÁLLAMI, hanem KÖZÖSSÈGI kripto pénzeknek.

A visszaszámlálás megkezdődött, 2020-ra, de legkésőbb 2021-re földrengésszerű változások fognak bekövetkezni a világgazdaságban.

Most igazán érdemes átállni kripto pénzekre, ki tudja mit fog érni 2 év múlva a forint vagy az euró. Szerintem nem sokat.

Forrás: (Vezér Szörényi László Facebook 2019. nov. 18. bejegyzése)

 

 

Asztali nézet